Parteneri

Articole Patient Story

Patient Story by A.D.
Esthetiq Magazine Nr. 14

Motivul pentru care am luat hotarârea de a recurge la rinoplastie este “cocoașa” pe care o aveam la nas. Am ales Q Clinic în urma recomandării surorii mele care a urmat diverse tratamente acolo. Înainte de operație am mers la consultații, în timpul cărora am discutat despre forma viitoare a nasului, analizele medicale obligatorii și bineințeles cum o să fie primele zile după operație. Ajungând la consultații am apreciat amabilitatea personalului și referitor la domnul doctor Adrian Avram am apreciat profesionalismul și rabdarea cu care mi-a răspuns la intrebările medico-estetice.

Mai multe detalii
Patient Story by O.H.
Esthetiq Magazine Nr. 13

De ce ne este atat de greu sa slabim, sa incepem diete si sa nu ne tinem de ele?

Mai multe detalii
Patient Story by N.P.
Esthetiq Magazine Nr. 12

Cred ca multe femei s-au luptat cu aceeasi problema … kilogramele în plus, ramase în urma nasterii.

Mai multe detalii
Vergeturile, problema multor femei...
Esthetiq Magazine Nr. 10

Prima dată când au apărut, adolescentă fiind, le-am perceput ca un semn al maturizării mele ca femeie, dar după ce am născut acestea mi-au rămas ca o medalie de merit. În prezent, desi fac eforturi considerabile atât financiare, pentru că am încercat toate cremele şi uleiurile de pe piată, cât si ca si conștiinciozitate, deoarece în fiecare  seară si dimineată urmez ritualul de aplicat crema si săptămânal fac masaje, se pare că totul e în zadar. Vergeturile lăsate de sarcină nu vor să dispară.

Mai multe detalii
Patient Story by R.M.
Esthetiq Magazine Nr. 9

Îmi încep povestea, prin a vă spune că am 35 de ani şi am început să mă preocup din ce în ce mai mult de aspectul tenului meu, deoarece pe parcursul anilor l-am neglijat şi urmările le resimt. Înainte totul era perfect, tenul meu era curat, perfect întins, luminos, fără urmă de riduri...dar cu timpul lucrurile s-au schimbat, azi un rid, mâine două şi tot aşa.

Mai multe detalii
1 2
Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
EsthetiQ Magazine – Testimoniale Pacienti | Chirurgie Estetica | Tratamente Anti-Aging | Flebologie | Tratamente cu Laser | Remodelare Corporala | Proceduri inovative
Hosted by Host4All.Ro