Parteneri

Articole Laser & IPL

e-TWO-Solutia de Rejuvenare completă cu tratamentele e-matrix si sublime
Esthetiq Magazine 16
Doctor Q - Dr. Adrian Avram Medic specialist chirurgie estetica, plastica si reparatorie

Rejuvenare facială totală  - eTwo combină aplicaţiile unice Sublime si Sublative pentru o rejuvenare facială amplă

Mai multe detalii
Tratamentul cu laser al infecţiilor fungale ale unghiilor
Esthetiq Magazine nr.15

Combinarea antimicoticelor locale cu cele orale este tratamentul cel mai răspândit în tratarea onicomicozei. Însă aceste medicamente au efecte secundare majore la nivelul ficatului şi rinichilor, şi interacţiuni cu medicamente în anumite populaţii, ca de exemplu la copii, la bătrâni, şi la pacienţi cu boli sistematice sau boli ale ficatului. Astfel, este o nevoie foarte mare de proceduri simple, eficiente, non-toxice care nu poartă un risc de a cauza rezistenţă micotică.

Mai multe detalii
Abordarea terapeutica moderna a venectaziilor
Esthetiq Magazine nr.15

Considerentul estetic a devenit tot mai mult parte integrantă a preocupărilor noastre zilnice. Vrem să fim mulţumiţi de felul în care arătăm, cu alte cuvinte, vrem să ne simţim bine în propria piele. Ca urmare recurgem la variate alternative pentru a ne îndeplini această dorinţă.

Vom discuta astăzi despre venectazii, afecţiuni vasculare care fac parte din sfera afecţiunilor care interferă cu considerentul estetic.

Mai multe detalii
Roşeaţa obrajilor – semn de alarmă !
Esthetiq Magazine Nr. 14
Dr. Cristina Oltean Medic Rezident Dermatologie Venerologie Q Clinic

                          În popor, roşul obrajilor reprezintă de cele mai multe ori expresia sănătăşii şi vitalităţii, considerându-se ca fiind trăsătura celor puternici şi plini de dinamism. Există alte culturi care consideră înroşirea pielii drept un semn al pudorii, al gingăşiei şi al purităţii unei persoane. Poate că tocmai de aici se trage şi îmbogăţirea liniilor cosmetice cu game variate de blush-uri.

Mai multe detalii
Ce se intampla cu pielea dupa o sarcina si cum se pot combate aceste modificari?
Esthetiq Magazine Nr. 12
Prof. Dr. Alexandru Tataru Medic Primar Dermatologie - Venerologie UMF Cluj Napoca

In timpul sarcinii si dupa aceasta perioada, la nivelul pielii pot apare o serie de modificari, majoritatea femeilor considerandu-le neplacute din punct de vedere estetic si cosmetic. Multe dintre aceste modificari sunt insa reversibile, iar vestea buna pentru proaspetele mamici este ca acum exista o serie de terapii minim invazive adecvate tratamentului acestora. in functie de gravitatea lor, se poate recurge desigur si la tratamentele chirurgicale clasice .

Mai multe detalii
1 2 3
Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
EsthetiQ Magazine – Articole si Tratamente | Laser si IPL | Fototerapie | Epilare Definitiva | Proceduri Neablative de Reintinerire | Micro-Peeling | Profractional XC | Contour | Tratament Dermato-C
Hosted by Host4All.Ro