Parteneri

Articole Chirurgie Estetica

Ce trebuie sa stim despre interventiile chirurgicale de marire a sanilor
Esthetiq Magazine nr.15
Doctor Q - Dr. Adrian Avram Medic specialist chirurgie estetica, plastica si reparatorie

Informatii generale:

            In tehnicile de marire in volum a sanilor s-au utilizat de-a lungul timpului o serie de metode de la transferul de grasime proprie pana la injectarea in sani a unor materiale mai mult sau mai putin biocompatibile cum ar fi : siliconul lichid, polyacrylamide si foarte recent acidul hialuronic. Celulele stem sunt subiectul unor investigatii extinse in acest domeniu acestea aratandu-se extrem de promitatoare in acest domeniu totusi implantele mamare de silicon si mai ales cele de gel siliconat coeziv care aduce o serie de avantaje evidente raman fara discutie prima optiune in operatiile de augumentare mamara. In general asemenea operatii sunt recomandate pentru:

- a da o alta forma sanilor

- a avea sani mai mari

- pentru a recapata forma naturala a sanilor dupa anumite evenimente - scadere in greutate, nastere, etc;

Mai multe detalii
Rinoplastia estetica si functionala - o metoda eficienta de a remodela nasurile dificile (partea II)
Esthetiq Magazine Nr. 14
Doctor Q - Dr. Adrian Avram Medic specialist chirurgie estetica, plastica si reparatorie

Consultul preoperator este foarte important si se discută toate aspectele viitorului nas remodelat. Este foarte importantă dorinta pacientului dar, de asemenea, este foarte important si ce se poate face cu acel nas cu tehnicile specifice de rinoplastie. Uneori este nevoie de două întâlniri medic-pacient  pentru a lămuri toate aspectele legate de interventie si care includ nu numai rezultatul viitoarei interventii chirurgicale dar si ce se întamplă în perioada post operatorie pe termen scurt, mediu si lung pentru a lua o decizie în cunostintă de cauză de către pacient.

Mai multe detalii
OBEZITATEA-posibilitati moderne de tratament
Esthetiq Magazine Nr. 13
Dr. Terezia Muresan

Obezitatea- boala epocii moderne- este o condiţie patologică în care acumularea excesivă a ţesutului gras în organism , poate avea efecte negative asupra stării de sănătate a individului.Gradul de obezitate este evaluat utilizând indicele de masă corporală, definit ca un raport între greutate (exprimată în kilograme) şi pătratul înălţimii.Un indice de masă corporală peste 30kg/m² defineşte obezitatea.

Mai multe detalii
Rinoplastia estetica si functionala - o metoda eficienta de a remodela nasurile dificile (partea I)
Esthetiq Magazine Nr. 13
Doctor Q - Dr. Adrian Avram Medic specialist chirurgie estetica, plastica si reparatorie

Rinoplastia este o procedura chirurgicala prin care se reconstruieste forma nasului atat din punct de vedere estetic dar si functional. Rinoplastiile sunt estetice cand se urmareste imbunatateste forma nasului si  functionale cand se urmareste imbunatatirea respiratiei care este uneori este o problema dar in majoritatea cazurilor rinoplastiile au ambele componente mentionate de corectat.

Mai multe detalii
Otoplastia – o interventie care vă poate schimbă viata !
Esthetiq Magazine Nr. 11
Doctor Q - Dr. Adrian Avram Medic specialist chirurgie estetica, plastica si reparatorie

Otoplastia este o interventie chirurgicală de corectie a unor malformatii sau diformităti ale urechii externe, cele mai frecvente modificari fiind cele de pozitie, urechile având o pozitie depărtată de cap – urechile decolate. Otoplastia este o interventie chirurgicală estetică frecventă mai ales la persoanele tinere si realizează modificarea urechilor prin remodelarea diferitelor structuri ale urechii externe: atat pielea cat si cartilajul.

Mai multe detalii
1 2 3
Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
EsthetiQ Magazine – Articole Chirurgie Estetica | Chirurgie plastica | Remodelare Corporala | Operatii Asistate Laser | Medici specialisti
Hosted by Host4All.Ro