Parteneri

Articole Celule stem

Reusite în tratamentul cu celule stem
Esthetiq Magazine 17

Transplantul de organe de la diverşi donatori este o soluţie care functionează de puţin timp cu succese şi insuccese de la caz la caz. Rata de reuşită este bună şi era singura soluţie până la momentul apariţiei tratamentului cu celule stem.

Mai multe detalii
Recoltarea de celule stem la naştere, o alegere deşteaptă!
Esthetiq Magazine Nr. 14

În vreme ce actul naşterii a suferit de-a lungul timpului o serie de modificări din punct de vedere al procedurii medicale, pentru a proteja sănătatea nou născutului, precum şi pe cea a mamei, progresul tehnologic în domeniul sanitar a făcut ca până şi ceea ce erau considerate a fi deşeuri biologice să îşi găsească rostul şi să contribuie la atingerea unui deziderat vechi de când lumea: asigurarea tuturor condiţiilor pentru ca bebeluşul să poată învinge boli nemiloase.

Mai multe detalii
Importanţa celulelor stem în medicina contemporană
Esthetiq Magazine Nr. 10
Dr. Claudia Corega Medic primar Ortodontie şi Ortopedie dento-faciala U.M.F. Cluj-Napoca

Medicina a reprezentat întotdeauna o provocare pentru cei pasionaţi, un domeniu în care excelenţa ştiinţifică combinată cu progresul tehnologic a ajuns să dărâme mitul “tinereţii fără batrâneţe”. Şi asta pentru că “stăpânii jocului” au devenit pasionaţii ingineriei tisulare şi biologiei moleculare, care oferă în zilele noastre posiblităţi clinice nelimitate.

Mai multe detalii
Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
Hosted by Host4All.Ro