Parteneri

Articole Celule stem

Reusite în tratamentul cu celule stem
Esthetiq Magazine 17

 Transplantul de organe de la diverşi donatori este o soluţie care functionează de puţin timp cu succese şi insuccese de la caz la caz. Rata de reuşită este bună şi era singura soluţie până la momentul apariţiei tratamentului cu celule stem.
 Ştim foarte bine că persoanele care au apelat la transplant sunt ,,pacienţi toată viaţa’’ pentru că menţinerea şi funcţionarea grefei de transplant necesită tratament şi monitorizare. Pe termen lung transplantul poate fi afectat sau pot apărea diverse complicaţii de la tratamentul cu medicamente şi nu putem vorbi de viaţă lungă (din păcate) a acestor organe transplantate.
   Pasul uriaş făcut de descoperirea celulelor stem pentru înlocuirea grefelor de transplant se poate exprima în trei cuvinte:

  ,,Reconstrucţia (regenerarea) propriului organ ‘’
  Medicina reconstructivă şi regenerativă a găsit soluţii cu rezultate excelente în aplicaţiile celulelor stem în tratamentele: osteoporozei, osteoartritei, diabetului şi spectaculos pentru boala acestui secol Alzheimer, accident vascular si retinopatia diabetica.
 Toate aceste rezultate ale tratamentelor cu celule stem au fost prezentate de catre o echipa de medici cercetatori condusa de Dr. Koliakos la Salonic, Grecia.

Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
Hosted by Host4All.Ro