Parteneri

Articole Patient Story

Patient Story by O.H.
Esthetiq Magazine Nr. 13

De ce ne este atat de greu sa slabim, sa incepem diete si sa nu ne tinem de ele? Am 31 de ani 1.65 si 82 kg si intrebarea aceasta ma framanta de multi ani, dar am renuntat sa ma mai gandesc la ea, si am gasit solutia salvatoare...in domeniul medical. M-am hotarat sa fac lipoaspiratie asistata laser. Este o procedura medicala non invaziva, care are o perioada de recuperare rapida, ceea ce pentru mine a fost foarte important.

M-am pregatit indelung pentru ziua in care voi fi si eu slaba, m-am pregatit in sensul ca imi imaginam zi de zi, minut de minut, cum e sa fii slaba, cum m-as comporta in anumite situatii, ce bine mi-ar sta rochia preferata, costumul de baie, ce mult m-ar aprecia iubitul meu, ce mult m-as aprecia si eu.

De multe ori ne gandim, visam, amanam, dar fara sa actionam. Pana intr-o zi cand am spus STOP: Eu POT si VREAU sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a fi si a ma simti frumoasa! Acesta a fost semnalul de alarma, care m-a determinat sa actionez si din acel moment am fost constienta ca trebuie sa incep ACUM.

 M-am informat, am studiat toate ofertele si m-am decis sa fac lipoaspiratie asistata laser. Era metoda cea mai rapida care mi-a adus rezultatele muult visate. Ma deranja foarte mult grasimea din jurul taliei si coapsele erau prea rotunde J. Din cauza muncii sedentare de birou si programul destul de incarcat, nu reuseam intotdeauna sa ma tin de orele de aerobic, iar abonamentele imi expirau de cele mai multe ori. Ma simteam vinovata in zilele in care nu ajungeam la orele de sport si incercam sa fac acasa bicicleta sau abdomene, dar fara prea multe rezultate si fara un rezultat care sa ma multumeasca pe deplin.

Din momentul in care am facut primul pas spre visul de a reveni la formele mult visate, am inceput sa am mai multa incredere in mine si sa imi doresc sa arat si mai bine. Tot pentru remodelare corporala si tratarea celulitei am recurs la tratamentul cu aparatul revolutionar, Velashape care a fost o investitie foarte buna, deoarece am inceput sa vad si sa simt efectele inca din primele sedinte. Sunt fericita ca am luat aceste decizii, ca insfarsit am facut ceva si pentru mine, ca am reusit sa imi recapat increderea in mine si sa ma simt bine, in pielea mea!

Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
Hosted by Host4All.Ro