Parteneri

Articole Patient Story

Patient Story by N.P.
Esthetiq Magazine Nr. 12

                Cred ca multe femei s-au luptat cu aceeasi problema … kilogramele in plus, ramase in urma nasterii. Nu contest nici intr-un fel, faptul ca una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea a fost perioada sarcinii, dar modificarile care au urmat…nu au mai fost la fel de placute. Mi-au aparut vergeturi pe coapse si ma deranja foarte mult aspectul lor. M-am interesat de toate procedurile actuale cu privire la tratamentul vergeturilor, si cum pot sa scap de ele, cum de aplicarea cremelor nu m-am tinut niciodata, gasind scuze peste scuze, a trebuit sa apelez la serviciile medicale. M-am hotarat sa imi fac tratament laser pentru estomparea vergeturilor si apoi lipoaspiratie pentru zona abdominala. Le-am luat pe rand, am inceput cu tratarea vergeturilor, am facut 6 sedinte la un interval de 1 saptamana intre tratamente si in tot acest timp  am folosit crème speciale pe care le-am cumparat de la clinica, am consumat lichide mai multe si  nu m-am expus la soare, aceasta a fost una din principalele conditii pentru a putea face tratamentele cu laser. Mi s-a spus ca soarele, poate modifica coloratia pielii, pot sa ma hiperpigmentez sau pot sa apara arsuri, asa ca am stat cuminte, fara sa ma expun la soare. incepand cu sedinta 3 rezultatele au inceput sa apara, chiar ma gandeam ca la felul in care imi arata vergeturile nu prea mai exista sanse de  imbunatatire … dar … rezultatul a fost foarte bun si mi-a dat incredere si mai multa sa imi fac interventia de lipoaspiratie, deoarece ezitam putin. Ezitam deoarece aveam temeri cu privire la partea de anestezie, eu am nascut prin cezariana si ma gandeam ca inca o anestezie, poate nu e indicata, dar multumita domnului doctor chirurg si doctorului anestezist care mi-au oferit toate informatiile, m-am hotarat repede.
               

Tehnicile moderne de care am beneficiat, au redus foarte mult senzatia de discomfort postoperator, am simtit doar o usoara senzatie de durere combinata cu amortirea zonei. Dar am luat medicamentatia prescrisa si perioada de recuperare a trecut fara probleme. Urmatoarea zi, mi-am reluat activitatile zilnice, am inceput sa ma plimb, sa conduc masina, am fost atenta doar sa nu fac efort fizic, nu e recomandat decat dupa 2 saptamani.
                Sfatul meu pentru proaspetele mamici si nu numai, este sa se informeze, sa studieze ofertele clinicilor si sa treaca la actiune…sa faca ceva pentru ele…datorita noilor tehnologii pot sa isi contureze,  retuseze corpul, foarte rapid si cu un efect uimitor.

Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
Hosted by Host4All.Ro