Parteneri

Articole Patient Story

Patient Story by A.D.
Esthetiq Magazine Nr. 14

Motivul pentru care am luat hotararea de a recurge la rinoplastie este “cocoasa” pe care o aveam la nas. Am ales Q Clinic in urma recomandarii surorii mele care a urmat diverse tratamente acolo. inainte de operatie am mers la consultatii, in timpul carora am discutat despre forma viitoare a nasului, analizele medicale obligatorii si bineinteles cum o sa fie primele zile dupa operatie. Ajungand la consultatii am apreciat amabilitatea personalului si referitor la domnul doctor Adrian Avram am apreciat profesionalismul si rabdarea cu care mi-a raspuns la intrebarile medico-estetice.

Rinoplastia s-a efectuat sub anestezie generala, a durat in jur de trei ore si a fost fara nici un fel de complicatie. Prima noapte dupa operatie am petrecut-o la clinica pentru a fi sub supravechere medicala, personalul a fost foarte dragut, a venit foarte des sa ma controleze daca sunt bine si daca am nevoie de ceva, sincer sunt foarte multumita de felul in care a decurs tot.

Singurul disconfort pe care l-am simtit dupa operatie a fost respiratul pe gura din cauza meselor din nas si ma simteam foarte putin ametita. in primele zile dupa operatie eram foarte umflata, mai ales in zona ochilor si aveam echimoze in jurul acestora, insa dupa aplicarea de comprese reci ma simteam mai bine. Primele trei zile am purtat un ghips pe nas dupa care mi-a fost inlocuit cu o atela nazala, zi in care mi-au fost indepartate si me?sele. Dupa indepartarea acestora am continuat sa respir pe gura, deoarece nasul se infunda foarte repede din cauza secretiilor nazale. Aceste secretii sunt inlaturate in timpul controalelor la medic cu un aparat special care le aspira, sau acasa cu ajutorul betisoarelor imbibate in apa oxigenata.

La o saptamana dupa operatie mi-au fost scoase firele si indepartata atela, momentul in care mi-am vazut pentru  prima data dupa operatie nasul, care chiar daca era umflat arata bine, scopul operatie fiind atins. Momentan mai am pe nas niste stripuri care au rolul de a ajuta pielea sa isi revina. Acum ma aflu la o saptamana si o zi dupa operatie si ma simt excelent, am nasul foarte putin infundat si respir alternativ (nas-gura), echimozele au disparut aproape in totalitate, insa forma finala a nasului o sa se vada abia peste cateva luni.

Dupa experienta mea il recomand cu incredere pe domnul doctor Adrian Avram tuturor care vor sa-si faca rinoplastie.

Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
Hosted by Host4All.Ro