Parteneri

Articole Anti Aging

Incurajati de  succesul real, consolidat timp de peste 20 de ani al Centrului nostru de Nutritie si Consiliere Dietetica repurtat in Germania si Luxemburg, am decis in urma cu un an infiintarea Centrului Geman Diet din Cluj.

Este bine cunoscut faptul ca in prezent in Europa au devenit populare numeroase diete, unele avand temei stiintific, altele lipsite de acesta, unele avand rezultate foarte bune, altele fara nici un rezultat.

Observam insa foarte frecvent ca adevarata problema nu este atat scaderea in greutate, cat mentinerea greutatii nou castigate, pentru a preintampina renumitul „efect yo-yo”.

Comportamentul alimentar care ni s-a imprimat inca din copilarie si care este stocat in „memoria noastra nutritionala” ne determina sa recidivam intotdeauna cu vechile obiceiuri alimentare. De fapt, aici este localizata adevarata problema a scaderii in greutate. Cum insa nu avem un comutator la a carui simpla actionare sa ne schimbam „comportamentul nutritional”, aici afla punctul de pornire catre un domeniu extins asupra caruia trebuie lucrat cu pacientul.

Sunt necesare numeroase discutii, insotite de vointa constructiva si disciplina rationala, judicioasa, apoi de un program de exercitii fizice personalizat, pentru a nu inrautati situatia persoanei supraponderale, ci dimpotriva, pentru a-i arata calea prin care se poate distanta in cel mai scurt timp de sindromul metabolic.

Din acest motiv noi nu ne consideram ca fiind un  simplu furnizor de diete care faciliteaza o rapida scadere in greutate, ci o institutie care deschide calea spre un nou mod de viata cu un comportament alimentar structurat si cu modalitati de (a face) miscare adecvate oricarei persoane.

Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
Hosted by Host4All.Ro