Parteneri

Articole

Articole recente

Psihologie

S-a observat faptul că, în ultimii ani, interesul pentru aspectul exterior şi pentru imaginea proprie, considerat atât de firesc în ţările Europei Occidentale, a început să ia amploare şi la noi. Printre specialităţile existente, chirurgia estetică este considerată o specialitate de elită, oriunde în lume.

Anti Aging

Incurajați de  succesul real, consolidat timp de peste 20 de ani al Centrului nostru de Nutriție si Consiliere Dietetică repurtat in Germania si Luxemburg, am decis in urmă cu un an inființarea Centrului Geman Diet din Cluj.

Beauty & Spa

Chipul este primul care trădează trecerea timpului. Ridurile care îşi fac loc la nivelul feţei sunt rezultatul unei „înscenări” puse la cale de factorii interni, genetici şi factorii externi, care diminuează producţia de colagen şi scad brusc numărul fibrelor de elastină de la nivelul pielii.

News

News

Poate pe buna dreptate se spune ca varsta unei persoane se poate aprecia corect daca ne uitam la maini. Probabil ca in acest moment tocmai ati facut-o! Poate ca este adevarat acest lucru, deoarece majoritatea dintre noi ne ingrijim fata, decolteul si poate uitam de maini. Oricum aspectul mainilor e conditionat si de alti factori foarte importanti in afara de varsta, cum ar fi: profesia sau factorii de mediu (expunerea la substante toxice etc.) expunerea la soare sau chiar traumatismele suferite (cicatrici) la nivelul mainilor care sunt foarte expuse ...

Dermatologie & Dermatocosmetologie

           Rasa umană s-a născut, după cele ce ştim în prezent, undeva în zona de est a Africii.De aceea, omul poate fi considerat un animal tropical, singurul mamifer de uscat care nu posedă blană de protecţie şi care, din punct de vedere fiziologic, poate fi considerat o fiinţă adaptată climatului tropical. El are o temperatură de neutralitate termică de aproximativ 28 grade Celsius şi mecanisme de apărare eficace doar între limite destul de restrânse ale variaţiilor de temperatură. Tegumentul direct expus la aer rezistă bine între 0 grade şi 40 grade Celsius, dar fără protecţie temperaturile scăzute, eventual asociate cu vânt şi mai ales umiditate pot produce o varietate de manifestări cutanate, de la simple degerături la o adevărată patologie cutanată indusă de frig.

            Aceasta este şi tema de bază a prezentului număr al Esthetiq Magazine, patologia cutantă prin expunere la frig.

Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
EsthetiQ Magazine – Revista Medicina Estetica | Articole si Tratamente Anti-Aging | Dermatologie | Dermatocosmetologie | Chirurgie Estetica | Flebologie| Laser & IPL | Estetica dentara | Beauty & Spa
Hosted by Host4All.Ro