Parteneri

Abonamente

Acum puteti primi revista EsthetiQ Magazine si acasa completand formularul de mai jos!


Numele Dvs.

Adresa de email

Adresa postala

Vreau sa primesc revista prin:

Articole recente

Dermatologie & Dermatocosmetologie

Tenul nostru are nevoie de ingrijire in fiecare zi, pentru a-l ajuta sa-si pastreze caracteristicile o perioadade timp cat mai lunga sau pentru a putea corecta anumite imperfectiuni. Metodele utilizate pentru realizarea acestor deziderate pot fi mai simple sau mai complexe, mai invazive sau mai putin invazive. In toate situatiile insa, o ingrijire corecta a tenului ajuta la ameliorarea substantiala a aspectului sau si la pastrarea starii sale de sanatate. Cu siguranta ca multe persoane cunosc cele mai importante etape necesare pentru ingrijirea tenului ...

Dermatologie & Dermatocosmetologie

Rarefierea părului de pe cap poartă numele de alopecie. Există variate tipuri de alopecii, în primul rând cele două mari categorii, alopecia masculină şi pe de altă parte cea feminină. Pentru a le înţelege mecanismele de instalare este util să dezvoltăm câteva idei despre structura firelor de păr şi factorii care influenţează creşterea lor.

Nutritie si dietetica

De ce e important să ne cunoastem compozitia corporală?

            Analiza compozitiei corporale permite evaluarea statusului nutritional individual si reprezintă cea mai utilă metodă pentru a monitoriza si determina eficacitatea dietei si a exercitiului fizic în vederea reducerii tesutului adipos sau a cresteri procentului de masă musculară.

Dermatologie & Dermatocosmetologie

           Rasa umană s-a născut, după cele ce ştim în prezent, undeva în zona de est a Africii.De aceea, omul poate fi considerat un animal tropical, singurul mamifer de uscat care nu posedă blană de protecţie şi care, din punct de vedere fiziologic, poate fi considerat o fiinţă adaptată climatului tropical. El are o temperatură de neutralitate termică de aproximativ 28 grade Celsius şi mecanisme de apărare eficace doar între limite destul de restrânse ale variaţiilor de temperatură. Tegumentul direct expus la aer rezistă bine între 0 grade şi 40 grade Celsius, dar fără protecţie temperaturile scăzute, eventual asociate cu vânt şi mai ales umiditate pot produce o varietate de manifestări cutanate, de la simple degerături la o adevărată patologie cutanată indusă de frig.

            Aceasta este şi tema de bază a prezentului număr al Esthetiq Magazine, patologia cutantă prin expunere la frig.

Psihologie

În viata de zi cu zi, avem zile agitate si ne simtim stresati. Probleme fizice, sentimentale, presiunea sarcinilor de la locul de muncă, termenele limită de terminare a proiectelor, toate acestea cauzează aparitia stresului. Hans Selye defineste stresul ca fiind ansamblul de reactii al organismului uman fată de actiunea externă a unor agenti cauzali (fizici, chimici, biologici si psihici) constând în modificări morfo-functionale, cel mai adesea endocrine.

Quality Medical Clinic Srl © 2011 Termeni si conditii de utilizare
EsthetiQ Magazine – Abonamente Revista Medicina Estetica | Articole si Tratamente Anti-Aging | Dermatologie | Dermatocosmetologie | Chirurgie Estetica | Flebologie| Laser & IPL | Estetica dentara | Beauty & Spa
Hosted by Host4All.Ro